17 Temmuz 2014 Perşembe

Babil.com (Bu Ne Güzel Sürpriz)

    Bir gün posta kutumuza bir mail geldi "Küçük bir gönderimiz var adresinizi alabilir miyiz?" diye. 

  İki gün sonra da bu güzel paket geldi. Ne kadar incesiniz Babil.com ekibi. Bizi gerçekten çok mutlu ettiniz. Blogumuzu çekirdek aile olarak tuttuğumuz için her hediyeden ikişer tane göndermek nasıl güzel bir düşünce öyle. Kitaplar (Kendi basımları olan Muzıkacı Yanko ve Kamyonka), bez çantalar ve ayraçlar, hepsi birbirinden güzel çok teşekkür ederiz. Hediyelerden de güzel olan ise o sıcacık notunuz.


















   Ailemizde kitapsever herkese yer var özellikle sizin gibi kitapseverseverlere :)
   Yeriniz hazır her zaman Babil.com bekleriz. :)
   Böyle samimi, sıcacık bir merhabaya kim kayıtsız kalabilir ki?

  Merhaba Babil.com hoşgeldiniz. İyi ki de geldiniz... Böyle bir siteye gerçekten de ihtiyacımız vardı.



   Yandaki fotoğraftakiler ise maili aldığımız gibi Babil.com'dan verdiğimiz siparişler. Zaten bu kitapları almak istiyorduk. Babil.com mailini görünce siparişimizi tereddütsüz Babil.com'dan verdik. Bu paketimize de bir tane hediye kitap, ayraçlar ve okul gazetesi tadında E BABİL kültür-sanat eki koymuşlar. 

   İşimiz kitap olunca ve Babil.com da bize böyle bir güzellik yapınca, adını son zamanlarda sıkça duyduğumuz Babil.com'u enine boyuna inceleyelim istedik.





Bize göre Babil.com'un artıları
  • Uygun Fiyatlar: İsim yapmış çoğu siteye göre gerçekten fiyatlar uygun.
  • Kargo Ücreti: Bizim alışveriş kriterlerimizden birisi kesinlikle kargo ücretidir. Bir kitap parası kargo ücreti ödemek açıkçası hiç işimize gelmiyor. Babil.com'da bizim gibi düşünen kitapseverler için kargo ücretini sadece 2,9 TL yapmış, 29 TL üzeri alışverişlerde ise kargo ücretsiz.
  • Temin Süresi: Bunu sipariş vermeden test edemezdik. Özellikle çocuk kitapları stokta pek bulunmaz. Buna rağmen iki gün içinde geldi tüm kitaplarımız. Kesinlikle çok iyi bir süre.
  • Paketleme: Bir kitapçıya gittiğimizde üzerinde küçücük bir zedelenme olan kitabı kesinlikle almadığımız gibi internet alışverişimizde de böyle bir durumla karşılaşmak istemeyiz. İsim yapmış büyük kitap satış siteleri bile bazen bu duruma özen göstermiyor maalesef. Babil.com'un paketlemesini beğendik. Kitaplar gayet temiz olarak elimize ulaştı.
  • Çeşitlilik: Bazı sitelerde fiyatlar çok uygun olmasına rağmen aradığınız kitapları bulamıyorsunuz. Babil.com kitap konusunda geniş bir yelpazeye sahip ve bu geniş yelpaze sadece kitaplar için geçerli değil. Babil.com'da filmler, müzikler, defterler, ayraçlar, kitap tutucular gibi çok seçenek var.
  • Hediyeler: 30 TL'lik sipariş verdik, bize bir adet kendi yayınevleri Papersense'nin ilk kitap basımı olan, eski kitaplar gibi ciltli  Muzıkacı Yanko ve Kamyonka ile çok tatlı ayraçlar göndermişler. Bildiğim kadarıyla da 70 TL ve üzeri siparişlere de o güzel bez çantalarından hediye ediyorlar.
  • Taksit İmkanı: 20 TL üzeri siparişlerde Maximum'a 6, Axess, World ve Bonus'a vade farksız 3 taksit imkanı var. 
  • Ödeme Seçenekleri: Kredi kartıyla ödeme yapabildiğimiz gibi kredi kartı kullanmayanlar veya kullanmak istemeyenler için; havale, EFT, PayPal ve kapıda ödeme seçenekleri de var. 
  • Samimiyet: İşte bu madde, tüm maddelerin içinde en önemlisi. Üstteki çoğu maddeyi bulabileceğimiz başka siteler mutlaka vardır. Fakat bu samimiyeti bulmak çok zor. İnşallah Babil.com ekibi bu samimiyetlerini her zaman sürdürür ve kitapseverleri uzun yıllar mutlu ederler.

8 yorum:

  1. Çok hoş bir sürpriz olmuş

    YanıtlaSil
  2. Ne kadar da düşünceliler! :)
    Benim de siteyi inceleme fırsatım oldu, yabancı kitapların da olması gerçekten ilgi çekici.

    YanıtlaSil
  3. hediyeler çok güzel ama ben özellikle yazdıkları nota bayıldım... Ne kadar samimi ve içten... Babil.com bundan sonra takip edeceğim siteler arasında... sizlere de keyifli okumalar dilerim...

    YanıtlaSil
  4. Sık sık reklamlarını gördüğüm Babil.com bu ince davranışıyla benim de gözüme girdi:)

    Güle güle okuyun kitaplarınızı.

    YanıtlaSil
  5. Bez çantalar çok hoşmuş :)

    YanıtlaSil
  6. ovv o zaman benim alışveriş yapabileceğim siteler arasına katıldı bile

    YanıtlaSil
  7. Kitaplar, çantalar ve ayraçlar...Bu ne cömertlik, demek ki neymiş yine harika bir site daha keşfedilmiş :) Kitap Sihirbazı'ndan memnun değildim ama mecburen katlanıyordum, bir de bu siteyi deneyeceğim :)

    YanıtlaSil
  8. Babil.com hakkında fikir almak için araştırma yaparken sizin blogunuzla karşılaştım =) Farklı bir siteden kitap alışverişlerimi yapıyordum. Şimdi Babil.com dikkatimi çekti. Araştırma yaparken hakkında hem çok güzel yorumlar gördüm hem de kötü... Size yaptıkları inceliği de görünce "denemeye" değer dedim. =)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...